Mere om vores Seniorpartnere

Seniorpartnere

Mitzi Svenstrup

Mitzis specialisering og primære fokus er Stress coaching. Såvel som underviser på vores stress- coachuddannelser, som i rollen som stresscoach tilbyder hun en unik blanding af coaching og mentaltræning, der har stor effekt såvel forebyggende som helbredende.

Mitzi har igennem 15 år været leder i film- & reklame branchen, senest administrerende Direktør for Danmarks mest succesfulde "Special-effect-hus" Gimmick VFX. Mitzi har ført Gimmick gennem reklame branchens (og verdens!) kriseår, med så sikker hånd, at Gimmick i dag er markedsledende og tiltrækker kunder fra hele verden.

Mitzi's brede erfaring og stærke intuition, gør hende til en stærk coach og sparringspartner, hvor hun udfordrer ledere på alle niveauer, og ikke er bange for at stille de spørgsmål, der skal til for at skabe forudsætning for nødvendig forandring. Som underviser og facilitator er Mitzi stærkt proces orienteret, og har ubegrænset tillid til processen; ”At have tillid til processen er måske det kontrollerende egos største fjende, og den tillid er samtidig den vigtigste forudsætning for at kunne møde mennesker hvor de er, fremfor at møde dem hvor vi selv er. Dette tænker jeg er lederskabets vigtigste løftepunkt”.

Mitzi går også frygtløst ind i hvilken som helst konflikt hun bliver hyret til at opløse; ”I konflikten bor potentialet til den største udvikling - den skal bare lige masseres lidt” udtaler Mitzi. Det skal ikke være nogen hemmelighed at Mitzi's anden store interesse som coach er udfordrede familier, og de dertil knyttede børn i vanskelige situationer. Som partner i EmpowerMind, er det derfor hendes private udforskningsområde. Privat er Mitzi gift med Jørgen, og sammen har de datteren Amelina, der ligesom Mitzi interesserer sig for musik og dans.

Hent præsentation af Mitzi her 

Hent CV her

(højreklik/alt-klik for at downloade)

 

 

Jørgen Svenstrup

Jørgen har skrevet elleve bøger om hjernens potentiale, mentaltræning og coaching, og holder foredrag om samme i hele verden. Siden 2005 har han uddannet og certifceret langt over tusind coaches i ni lande, og er dermed en af Europas mest erfarne coachtrænere. Med 30 års erfaring i ledelse og erfaring inden for mange forskellige brancher – herunder rejse-, ejendoms- og tvbranchen – er han det, man kalder et multimenneske: Hans talenter er mange, og ligeså hans nysgerrighed. Det er selv samme erfaring og åbenhed for nyt og ukendt, som gør ham til en særdeles udfordrende og opmærksom mentaltræner, coach, underviser, konsulent og sparringspartner for ledere på alle niveauer.

Jørgen Svenstrup kalder sig specialist i handling; ”Al handling er bedre end ingen handling. Det er blandt andet det, udvikling handler om. Vi må handle for at blive klogere som mennesker. Og det er ok at fejle, for det jo netop dér vigtig læring gemmer sig.” Jørgen holder af at udfordre sig selv på nye områder, hvilket hans cv bærer præg af. Han har været tv-producent, instruktør, komiker, haft et rejsebureau, været ejendomsmægler, salgschef, skoleleder, samt destinationschef – yngste chef i Spies.

Sammenlagt har han arbejdet som leder og med ledelse i over 30 år - og altid med den innovative tilgang som det stærkeste kort. Det lyder måske flyvsk, men tag ikke fejl af manden, som opfatter nærvær som sin stærkeste side; ”Nærvær er måske min største styrke. Når jeg er nærværende, kender jeg ingen grænser. Så er jeg i stand til at analysere og se situationer fra alle tænkelige vinkler. Omvendt har manglende fokus tidligere været min udfordring. Når jeg er u-fokuseret svigter jeg mig selv, og når jeg svigter mig selv, svigter jeg andre."

Jørgen arbejder med såvel individer som teams og hele organisationer – hvor som helst, og i udviklingsprocesser om hvad som helst. Som personlig træner arbejder han med det hele menneske, og gir hvad der skal gives, gør hvad der skal gøres og siger, hvad der skal siges.

Hent præsentation af Jørgen her 

Hent CV her

(højreklik/alt-klik for at downloade)