EmpowerMind Coach Club

EmpowerMind Coach Club

Som færdiguddannet coach ved du, at det er helt afgørende at blive i udviklingsprocessen, at reflekere og få supervision – og ikke mindst at styrke netværket, der er den helt centrale kilde til nye perspektiver, kolleger, jobs, opgaver og måske endda venner.

EmpowerMind Coach Club er netop det!

Coachende ledere, -medarbejdere, -undervisere, -konsulenter, -psykologer, -terapeuter eller selvstændige coaches  - ja alle med en international coachcertificering (ICI, ICC, ICF) får nu mulighed for fortsat personlig og faglig udvikling samt professionel sparring. (Andre uddannede coaches kan ansøge om optagelse, og kan godkendes som medlemmer efter en praktisk screening)

Formen

EmpowerMind Coach Club består af tre årlige zoom-møder af to timers varighed, der er designet til at genopfriske og bidrage yderligere til coachingkompetencerne, gennem refleksion og supervison. Mødet består af en reflektionsstund som du kender den, efterfuldt af nogle perspektiver om mulighederne for videre udvikling herfra.

Medlemsarrangementerne

Der arrangeres tre nedslag årligt, Nogle møder vil foregå om morgenen, andre om eftermiddagen eller om aftenen.

EmpowerMind Coach Club ledes af Mitzi Svenstrup, som er ICI Master Coachtræner, og dagligt underviser på ICI Coachuddannelserne og Stresscoachuddannelsen.

Medlemmerne

Medlemmerne er internationalt certificerede coaches, der kan fremvise et certifikat fra enten ICI, ICC eller ICF.
Dispensation kan gives til andre uddannede coaches efter en screeningsamtale.

Pris

Det koster 2.900,-  excl moms for et helt års medlemsskab (4 gange).

OBS: Alle ICI coaches uddannet og certificeret hos EmpowerMind er automatisk og helt gratis medlem af Coach Club efter endt uddannelse.