1

”Her får du de evner, du som leder har brug for, hvis du ønsker at udvikle din virksomhed, og hive dine medarbejdere med.”

Niels Frederiksen, Dirktør i Living Art

2

"Inspirerende og motiverende! Følelsen af at lære nyt, blive motiveret - og at rykke sig mentalt"

Dorthe Kyhn, DR

3

"Inspirerende kursus, der gør en forskel - og sætter mange tanker i gang.
Deltagelse i kurset øger bevidstheden om 'mig' og kunne øge manges selvværd og selvindsigt."

Lene Juul Kristensen, Dahl Advokatpartnerselskab

previous arrow
next arrow

Vejen til sund robusthed

Med kravet om stadig højere grad af præstation fra såvel ledere som medarbejdere, samtidig med at vilkårene bliver strammere, er der brug for helt nye værktøjer, der både tilgodeser kravet til præstation, samtidig med at trivslen, indre ro og det mentale helbred sikres. Foredraget "Vejen til sund robusthed" bygger på nyeste forskning og lever op til netop den udfordrende dualitet.

Robusthed er det nye sort

Robusthedstræning er mental styrketræning, der tidligere er anvendt inden for militæret for at styrke soldaters mentale kapacitet. I dag er det måske den vigtigste nye personlige kompetence, der afgør forskellen på om vi kan navigere i den nye virkelighed, eller om vi må give fortabt. Vi har ikke råd til det sidste, og en million danskere årligt på mental ”overførselsindkomst” i form af stress, depression og angst, er en million for mange!

Samtidig er det et stadigt mere påtrængende spørgsmål, i hvilket omfang vi også skal til at bære dét ansvar…Hvad er samfundets og virksomhedernes rolle?

Robusthed kan trænes som bordtennis og broderi

Robusthedstræning foregår optimalt gennem en unik blanding af bevidste og ubevidste strategier, og i foredraget byder vi på tankevækkende smagsprøver og demonstrationer, du kan omsætte direkte i hverdagen. Et af de værktøjer vi præsenterer er Mentaltræning. Det er en træningsform fra elitesporten, der anvendes til at flytte top-atleter fra sølv til guld. I dag er mentaltræning det måske mest kraftfulde robusthedsskabende værktøj på markedet. 

Er du i virkeligheden robust nok til virkeligheden?

Målgruppen for foredraget er dig, der som leder eller medarbejder, ønsker at styrke den mentale robusthed hos sig selv eller andre, og som ville have gavn af at rette fokus på hvordan vi er nødt til at være mentalt klædt på til at imødegå den komplekse virkelighed vi er en del af.

Deltagerne vil få helt konkrete værktøjer med hjem, der øjeblikkelig kan omsættes i hverdagen. Igennem foredraget vil der være små øvelser, der giver øjeblikkelig indsigt, som som øger motivationen til at omsætte inspirationen til konkrete tiltag i arbejds- og privatlivet.
Et foredrag varer typisk to timer uden pause, men kan skaleres efter behov, og således både laves kortere eller udvides til en mere interaktiv workshop af 3-4 timers varighed - eller til en hel temadag.
Et foredrag med Jørgen Svenstrup koster Dkr. 32.000,- excl moms + eventuel ophold og transport. Til mindre grupper eller fx institutioner med begrænset budget, taler vi om det.

Om foredragsholderen

Jørgen Svenstrup er en underholdende og udfordrende internationalt anerkendt foredragsholder. 

Han har skrevet ti bøger om hjernen og dens potentiale, mentaltræning og coaching, og holder foredrag om samme i hele verden. Han har de sidste 3 år haft en ugentlig podcast ”Nøglen til din hjerne”, hvor projektet er at kortlægge hjernens indflydelse på vores adfærd.

Siden 2005 har han uddannet og certifceret over tusind mentaltrænere og coaches i ni lande, og er dermed en af Europas mest erfarne coach- og mentaltrænere. Jørgen, der har en Master i Psykologi, forsker løbende i Mentaltræningens effekt på vores mentale sundhed. Han har fået publiceret et større studie i Psyke & Logos i 2018, og er i øjeblikket i gang med et samarbejde om et større Post Doc studie i primærsektoren.