Mental sundhed

Hos EmpowerMind er vi specialister i mental sundhed

Den mentale sundhed er vigtigere end nogen sinde, eftersom op imod halvanden million danskere årligt rammes af stress, depression og angst, der derfor direkte truer den mentale sundhedstilstand i Danmark.

At være mentalt sund, betyder at du mentalt er i stand til at imødegå de udfordringer livet byder på.

Tidligere har danske virksomheder primært fokuseret på fysisk sundhed, og mange større virksomheder har skabt forudsætning for at lederne og medarbejdere har kunne træne og motionere fysisk på arbejdspladen.

I dag er der heldigvis kommet større og større fokus på mental sundhed, idet den mentale sundhed er en afgørende forudsætning for såvel trivsel som gode resultater.

Hos EmpowerMind har vi som mission at forbedre den mentale sundhed i Danmark, og vi arbejder på at styrke den mentale sundhed gennem alle vores ydelser:

  • Et uddannelsesforløb hos EmpowerMind styrker pr. definition den mentale sundhed, idet du som deltager dels opnår øget bevidsthed i hverdagen, og dels får en lang række redskaber, der kan bruges direkte til at styrke mental sundhed.
  • Mentaltræning er den måske mest effektive intervention til at styrke mental sundhed overhovedet, idet mentaltræningen har en gavnlig indflydelse på hjernens neurale forbindelser, og tilmed øger såvel bevidsthed som coping-kompetence.
  • Lederudvikling hos EmpowerMind styrker den mentale sundhed, ved at rette fokus på udvikling af den enkelte leders personlige kompetencer, så denne på ansvarlig vis, kan tage vare på såvel sin egen, som sine medarbejderes mentale sundhedstilstand.
  • Coaching, stresscoaching og EmpowerMinds specialeretning; Mindcoaching, er ligeledes effektive metoder til at styrke den mental sundhed, samtidig med at de der coaches får hjælp og støtte til at opnå de definerede mål.
  • Når vi er ude og holde foredrag, så er emnet oftest mental sundhed – gerne formidlet fx gennem bevidstgørelse af tankens umådelige kraft, eller ved at italesætte og dele redskaber, der kan styrke den enkeltes mentale immunforsvar.

 

Du er velkommen til at kontakte os direkte og høre hvad vi kan tilbyde dig og din organisation.