Neuro retreat I Spanien

Intensivt mentaltræningskursus for alle

 

Mangler du også ro, nærvær og refleksion i dit liv?

På EmpowerMinds intensive Neuro-Retreats trækker vi stikket i 72 timer, og du kommer hjem som mentalt nyfødt! 

Vi garanterer for både indre ro og mental udfordring, og dine erfarne rejseledere Mitzi & Jørgen Svenstrup vil guide dig trygt gennem weekenden, hvor der også vil være mulighed for personlig sparring hvis der skulle blive brug for det.

hus 

Sted

Internatet foregår i vores egne lokaler i den skønneste bjerglandsby Finestrat på den Spanske Østkyst, ca. 30 minutters kørsel fra Alicante lufthavn. Vejret er næsten altid rigtig godt, maden er skøn og vinen til at betale.  

Et internat giver en helt speciel mulighed for at fordybe sig og dykke ned i Mentaltræningen på en særdeles intensiv måde. Om eftermiddagen (indtil kl. 19.00) kan du hænge ud med dine medkursister på terrassen eller i poolen – og efter kl. 19.00 kan I fortsætte på landsbyens hyggelige barer, og der vil være rig mulighed for at udforske området hvis du vælger at forlænge opholdet. 

Vi vil garantere dig, at du får et retreat, du aldrig vil glemme! 

Se datoer for næste hold og tilmeld dig her

Indhold

På retreatet tilbyder vi et program indeholdende en effektiv blanding af:

  • Indføring i hjernens utrolige potentiale, hvad Mentaltræning er og hvordan det virker.
  • Mentaltræning – Guidede mentale træningssessioner, hvor du effektivt træner din krop og hjerne til at lære at koble fra
  • Silent-retreat – Refleksion i tavshed på livsvigtige emner som livet, mening & værdier.
  • Gående refleksion – Dit eget refleksionsrum i bevægelse, der stimulerer hjernen optimalt til kreativ tænkning.
  • Indsigtsgivere – Enkle øvelser, hvor du bliver klogere.
  • Morgen Yoga under mandeltræerne for de der ønsker det.
  • Refleksionsrummet – Møder, hvor vi deler indsigter, så de bliver til smukke udsigter alle kan lære af.

Vi tror på, det gerne må være behageligt at at lære og detoxe, så du behøver ikke sidde i smertefuld skrædderstilling, og retreatet er pragmatisk (ikke religiøst), med mindre du selv bringer det med.

Weekenden afsluttes med en sidste stærk indsigtsgivende mentaltræning, så du kommer hjem som mentalt nyfødt, lastet med nye vigtige indsigter, du kan sætte i spil i din hverdag.

 udsigt

Pris

Retreatet koster 6.900,-  + hotel & transport.

Virksomhedskunder tillægges moms. 

ICI Certificerede coaches får 20% rabat.

Vælger du efterfølgende at videreuddanne dig til Mentaltræner eller Stresscoach, fratrækkes yderligere 20% af retreat-prisen. (NB. Kræver en coachuddannelse i forvejen. Fra os eller fra andre godkendte udbydere)

  

Det praktiske

Efter tilmelding vil du øjeblikkelig få adgang til et forum med de øvrige deltagere så I eventuelt kan aftale nærmere; fx at flere kan slå sig sammen om billeje og muligheden for at bo flere sammen i fx Airbnb huse, så vent med at booke bil og overnatning hvis du er interesseret i det.

Morgenmad og frokost er inkluderet i kursusprisen. Morgenmad er på kursusstedet, men du får en voucher til frokost, du frit kan anvende på 3-5 restauranter i landsbyen som hel- eller delbetaling.

Alle tre dage er der program fra 07.00 til 17.00, med to timers frokostpause/sieata. Mobiltelefoner slukkes mellem 07.00 og 17.00.

Retreatet starter fredag morgen, hvilket betyder at du skal regne med at ankomme til Finestrat senest torsdag aften. Vi er færdige søndag eftermiddag, så du evt. kan nå et aftenfly eller et morgenfly om mandagen - hvis ikke du vælger at blive hængende.

Mød gerne op i afslappet tøj og inde-sko eller gode sokker, og medbring vandresko og udetøj. Vi sidder primært på gulvet/jorden, og tæpper, puder og rullemadrasser findes på retreatet. 

VIGTIGT: Book ikke fly før du har fået bekræftelse på, at holdet gennemføres som planlagt.

 

Prisinformation

Anslået samlet ekstraudgift til transport og overnatning er afhængig af dagstilbuddet på flypriser, men kan være omkring Dkr. 2-5.000,- . 

SAS, Norwegian, Vueling og Ryan Air flyver til Alicante flere gange om ugen, og iblandt med priser ned til Dkr. 4-800,- pr. vej. 

En Shuttlebus fra Alicante lufthavne til ”La Cala de Finestrat” eller ”Hotel Asia Gardens” hvor vi vil hente dig (10 min. fra landsbyen),  koster ca. Dkr. 50,- pr. vej. Alternativt kan du leje en bil i Alicante lufthavn (fra ca. Dkr. 500,- for tre dage). Taxa direkte til landsbyen koster ca. Dkr. 650,- 

Du kan få et værelse på pensionat i landsbyen for ca. Dkr. 300,- pr. nat.  

Der er rigt udbud af airbnb huse til Dkr +400,- pr. nat. 

Relevante links

Transport

Shuttle transfer fra Alicante lufthavn til La Cala de Finestrat

Shuttle transfer fra alicante lufthavn til Hotel Asia Gardens

De stopper begge ca. 10 min. fra landsbyen, men måske den ene passer bedre med tiderne end den anden. 

 

Overnatning i Finestrat

Casa Figuerettes, enkelt men rigtig fint Pensionat i Finestrat

Airbnb huse og lejligheder 

Sørg for at booke i selve landsbyen Finestrat, med mindre du har egen bil.

 

Billeje i Alicante lufthavn

Alle større biludlejningsfirmaer lejer biler ud i Alicante Lufthavn. Fx AVIS og Europcar. Der er også flere lokale udlejningsfirmaer, hvor vi kan anbefale Centauro eller Goldcar, som ofte er lidt billigere. 

Vi glæder os MEGET til at se dig i Spanien!